Ανανεωνουμε τα προιοντα μας για τη νεα σεζον και θα ειμαστε συντομα κοντα σας !

Ευχαριστούμε για τη κατανόηση σας.

1. Ταυτότητα επιχείρησης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.TheMoment.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης “ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ– Λιναρδής Ιωάννης που εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής (ΑΦΜ 101166652 / ΔΟΥ Α Περιστερίου) . Η επίχειρηση μας δραστηριοποιείται στο ευρύτερο τομέα της πώλησης αγαθών μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα και της οργάνωσης και προώθησης εμπορικών καταστημάτων μέσα από το Ιντερνετ (eshops).

Η αγορά οποιοδήποτε προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προϋποθέτει την αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων.

Εφόσον πραγματοποιήσετε αγορές/πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αποδέχεστε αυτομάτως τους παρακάτω όρους. Αν δε συμφωνείτε με κάποιον από τους όρους παρακαλούμε να μη προχωρήσετε σε οποιαδήποτε χρήση. Οι όροι ενδέχεται να αλλάξουν σε τακτά χρονικά διαστήματα για αυτό και παρακαλούμε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία μας προσπαθεί να είναι όσον το δυνατόν ακριβής στις πληροφορίες που παρέχονται στους πελάτες της. Παρόλαυτα δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και τις αναγραφόμενες πληροφορίες των προϊόντων της που βρίσκονται στη σελίδα μας , όσον αφορά των τεχνικών χαρακτηριστικών, εικόνων ή τυπογραφικών λαθών που τυχόν έχουν διαφύγει της προσοχής κατά την δημιουργία-ανανέωση της ιστοσελίδας μας. Για οποιαδήποτε απορία , διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@TheMoment.gr

Πνευματικά δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο TheMoment.gr, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταλόγου TheMoment.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με αυτό και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιονδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταλόγου και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του Δικτυακού μας τόπου διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000 ), όσο και του Ευρωπαικού Δικαίου ( Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ ). 
Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους ( με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές ), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Ο Δικτυακός μας τόπος διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του.
Επιπλέον, στην περίπτωση των « δεσμών » προς άλλους δικτυακούς τόπους, ο Δικτυακός μας τόπος δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.
Ανήλικοι έχουν πρόσβαση στο Δικτυακό μας τόπο μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων / κηδεμόνων τους και δεν υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

____________________________________________________________________

2. 'Αδεια χρήσης και πρόσβασης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Η ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣπαρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του ηλεκτρονικού καταλόγου TheMoment.gr, για την επικοινωνία με την εταιρία. 
Οι επισκέπτες του TheMoment.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα TheMoment.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την TheMoment.gr., ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την TheMoment.gr

____________________________________________________________________

3. Περιορισμός της ευθύνης από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος 

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος TheMoment.gr παρέχεται από την ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ"ΩΣ ΕΧΕΙ" και "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ".

Η ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταλόγου όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταλόγου συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.
Η ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ δεν εγγυάται ότι το Ηλεκτρονικός Κατάλογος TheMoment.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από τηνTheMoment.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η TheMoment.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταλόγου συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

-H ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.themoment.gr, σε ότι αφορά την ταυτότητα της ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος συναλλαγές, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

- Παρότι για κάθε προϊόν γίνεται πλήρης παρουσίαση αυτού, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή λόγω της ανάλυσης της κάθε οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην ιστοσελίδα της ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ίσως να παρουσιάζουν αποκλίσεις σε σχέση με τα πραγματικά, όσον αφορά τις αποχρώσεις των χρωμάτων και των απεικονίσεων των ειδών. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τέτοιου είδους αναντιστοιχίες. Οι εικόνες και τα χρώματα προορίζονται μόνο για σκοπούς αναπαράστασης.

- Η ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ, στα πλαίσια καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά και φωτογραφίες προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του καταλόγου μας (themoment.gr) και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και των φωτογραφιών ενός προϊόντος (λόγω ανθρώπινου λάθους ή λανθασμένων στοιχείων που έχουν δοθεί από τους προμηθευτές της). Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή νοούμενη, για την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται οπουδήποτε σε αυτή την ιστοσελίδα.

- Οι συσκευασίες ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές που φαίνονται στις φωτογραφίες. Τα βάρη, οι διαστάσεις και οι χωρητικότητες, όπου δίνονται, είναι κατά προσέγγιση. Για περαιτέρω απορίες ο χρήστης μπορεί να επικοινωνεί με το τμήμα πωλήσεων.

- Η ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν «ανθρώπινα» λάθη
κατά την ενημέρωση – αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Όλες οι τιμές των προϊόντων υπόκεινται ανά πάσα στιγμή σε αλλαγή και για τον λόγο αυτό ο χρήστης υποχρεούται να ελέγχει την τελική τιμή πώλησης πριν αποστείλει την παραγγελία του. Η εταιρεία στην περίπτωση λάθους στην αναγραφόμενη τιμή διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της τελικής παραγγελίας και φυσικά επιστροφής του κόστους του προιόντος με την μορφή που πληρώθηκε (πχ. Εφόσον γίνει η πληρωμή μέσω Τραπέζης, η επιστροφή γίνεται με τον ίδιο τρόπο)

- Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για τη δική σας προστασία σας η ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ σας παρακαλεί, εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του ή διαπιστώσετε οποιαδήποτε άλλη ανακρίβεια ή σφάλμα ή έλλειψη αναφοράς διαστάσεων, χρωμάτων ή άλλων απαραίτητων προδιαγραφών, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.

- Η ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση μιας παραγγελίας, οι οποίες οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα διάθεσης ή ασυνέπειας από την πλευρά των προμηθευτών της, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα τεχνικά κατά την παραγωγική διαδικασία, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος
και φυσικές καταστροφές. Στις περιπτώσεις αυτές η ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.

- Η ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

To TheMoment.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις, το TheMoment.gr δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που αναφέρονται στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ


Η ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στον Ηλεκτρονικό Κατάλογο, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο.

____________________________________________________________________

4. Εφαρμοστέος νόμος - Διαφωνίες

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού καταστήματος TheMoment.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού ΚαταλόγουTheMoment.gr, και κατά συνέπεια της ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ.
Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταλόγου TheMoment.grή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια.

 

Προσοχή!     Εάν έχετε πρόσβαση στο site μας από άλλη χώρα εκτός Ελλάδος, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε την σχετική νομοθεσία της χώρας αυτής.

________________________________________________________________________

5. Προσωπικά δεδομένα 

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη του www.TheMoment.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου για την προστασία του ατόμου από την διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου.

         Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. 

         Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις σελίδες / υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.


Εγγραφή στο Σύστημα


Για την εγγραφή του επισκέπτη / χρήστη ως πελάτη του δικτυακού τόπου ζητούνται τα εξής στοιχεία : 

E-mail : Η διεύθυνση email σας. Εισάγετε έγκυρη διεύθυνση για την αποστολή των αποδεικτικών συναλλαγής αλλά και για να παρακολουθείτε τη πορεία της αποστολής των προϊόντων σας.

Ονοματεπώνυμο – (Με Ελληνικούς ή Λατινικούς χαρακτήρες)

Κωδικός: Κωδικός εισόδου στο λογαριασμό σας

(Τουλάχιστον 5 χαρακτήρες :  Γράμματα, νούμερα, σύμβολα)

Διεύθυνση – ΤΚ - Πόλη : Διεύθυνση που θέλετε να γίνει η αποστολή. (Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετική διεύθυνση αποστολής και τιμολόγησης.

Προορισμός αποστολής : Απαιτείται για τον υπολογισμό του κόστους των μεταφορικών σας.

Τηλ. οικίας – Κινητό : Χρειάζεται ένα από τα δύο για την επικοινωνία μας μαζί σας, για οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν προκύψει.


Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους και μπορούν να διαγραφούν αν θελήσετε.
 

Ο δικτυακος μας τόπος λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων των επισκεπτών/ χρηστών του. Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλει ο επισκέπτης/ χρήστης προστατεύονται συγχρόνως online και offline.

Cookies 
Ο διαχειριστής μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του δικτυακού τόπου (π.χ. ψηφοφορίες). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών/σελίδων του δικτυακού τόπου, για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing.

Ο επισκέπτης / χρήστης του δικτυακού τόπου μπορεί να ρυθμίσει τον διακομιστή του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Links to other sites ("Δεσμοί") 
Ο παρόν δικτυακός τόπος μπορεί να περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το διαχειριστή του αλλά από τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διαχειριστής του παρόντος δικτυακού τόπου για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν .


Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων 
Ο διαχειριστής διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. 

Ο διαχειριστής διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Επισκέπτες / χρήστες του δικτυακού τόπου που είναι ανήλικοι, επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες/σελίδες του δικτυακού τόπου μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους ο διαχειριστής διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες.

Ο διαχειριστής είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.

______________________________________________________________________________

 

6. Οικονομική συναλλαγή

Το www.TheMoment.gr δεν απαιτεί και δεν αποθηκεύει στη βάση δεδομένων του που χρησιμοποιεί και κατά οποιοδήποτε τρόπο τα οικονομικά στοιχεία των πελατών του (στοιχεία πιστωτικής κάρτας, λογαριασμοί τραπεζών).

-          Η πληρωμή μέσω τραπέζης γίνεται χωρίς να παρεμβαίνει ο δικτυακός μας τόπος και με οποιοδήποτε τρόπο σας εξυπηρετεί. Μετά την αποστολή των χρημάτων στο λογαριασμό που σας δίνεται της εταιρίας μας ,θα πρέπει να μας αποσταλεί η απόδειξη πληρωμής για να ολοκληρωθεί η αγορά.

-          Η πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται μέσα από το δικτυακό τόπο της Viva payments ή οποία και αναλαμβάνει την πλήρη ασφάλεια συναλλαγής.

    Παρόλο που υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για την εταιρία μας για τις συναλλαγές σας μέσω του συστήματος της Viva , οι τελικές τιμές δεν φέρουν καμία επιβάρυνση.

     Για περισσότερες πληροφορίες για τη Viva Payments και για να μάθετε πώς να τη χρησιμοποιήσετε δείτε εδώ

____________________________________________________________________

 

7. Επιστροφές προιόντων

    Εχετε το δικαίωμα επιστροφής των προιόντων που αγοράσατε απο την εταιρία ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ εντός 15 ημερών απο την ημερομηνία αγοράς - παραλαβής σύμφωνα με τις κατωτέρω προϋποθέσεις :

α. Τα προιόντα θα πρέπει να χωρίς φθορές και στη συσκευασία που παραλήφθηκαν απο το πελάτη

β. Θα πρέπει να συνοδέυονται από την αρχική αποδείξη/τιμολόγιο πώλησης.

γ. Η συσκευασία θα πρέπει να είναι σε άριστη εξωτερική κατάσταση και εντός της συσκευασίας θα πρέπει να βρίσκονται όλα τα παρελκόμενα που τυχόν υπάρχουν (βίδες, manual , εργοστασιακή εγγύηση)

     Αν τηρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις η εταιρία μας οφείλει να το αντικαταστήσει με προιόν του ίδιου μοντέλου εφόσον το προιον είναι ελλατωματικό , λείπουν παρελκόμενα απο τη συσκευασία του ή έγινε λάθος κατα την αποστολή από υπαιτιότητα της εταιρίας μας

    Αν η αντικατάσταση του προιόντος γίνεται λόγω αλλαγής προτίμησης  του πελάτη  η ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΗΣ σεβόμενη το τελικό καταναλωτή και εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις (α,β,γ) μπορεί :

- να αντικαταστήσει το προιόν με προιόν ίσης αξίας 

- να αντικαταστήσει το προιόν με άλλο μεγαλύτερης αξίας κατόπιν καταβολής του πρόσθετου τιμήματος.

- να επιστρέψει το ποσό στον ηλεκτρονικό λογαριασμό του πελάτη με πιστωτικό υπόλοιπο για χρήση μελλοντικής συναλλαγής

   Σε οποιαδήποτε απο τις παραπάνω περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία και ενημέρωση της εταιρίας μας για τη προμήθεια του νέου προιόντος. Η τελική αντικατάσταση γίνεται σε μεγιστο διάστημα 4 ημερών απο τη παραλαβή του προιόντος και των δικαιολογητικών του.

_______________________________________________________________

 

8. Ακύρωση συναλλαγής

    Η ακύρωση της συναλλαγής μπορεί να γίνει αναλόγως του σταδίου που βρίσκεται. Ειδικότερα : 

    α. Εντός μίας ώρας απο την ολοκλήρωση της παραγγελίας , εφόσον δεν έχει γίνει πληρωμή απο το πελάτη και κατόπιν ενημέρωσης στα τηλέφωνα της εταιρίας μας. Εφόσον η παραγγελία γίνει εκτός του ωραρίου λειτουργίας της εταιρίας μας ή σε επίσημη αργία , θα πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση απο το πελάτη για το αίτημα της ακύρωσης του στο τμήμα πωλήσεων στο email:  sales@TheMoment.gr που θα αναφέρεται ο αριθμός της παραγγελίας και ο λόγος ακύρωσης.

   β. Αν η ακύρωση της παραγγελίας γίνει εντός της ημέρας και του ωραρίου λειτουργίας της εταιρίας μας και εκκρεμεί η τιμολόγηση ή η αποστολή του προιόντος ,κατόπιν ενημέρωσης της εταιρίας μπορεί να γίνει άμεσα ακύρωση της παραγγελίας. Στη περίπτωση που έχει γίνει ήδη η ηλεκτρονική εξόφλιση ,  η επιστροφή των χρημάτων του συνολικού ποσού γίνεται σε καταθετικό λογαριασμό του πελάτη.

   γ.  Αν η παραγγελία έχει ήδη αποσταλλεί απο την εταιρία μας,  ισχύει η παράγραφος 7 ,περί επιστροφής προιόντων.

   δ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση με βάση την αρχή της καλής πίστης και τις συνήθειες των συναλλαγών, να αποδεχθεί παραγγελία και να συνάψει πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών, που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους, με τιμή εσφαλμένη δηλαδή διαφορετική από την ισχύουσα με βάση την τιμολογιακή πολιτική της για το εν λόγω χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που σε παραγγελία τέτοιο λάθος στην τιμή διαπιστώνεται σε μέρος μόνον των παραγγελθέντων ειδών, τότε η παραγγελία ισχύει κανονικά για τα υπόλοιπα είδη μόνον και θεωρείται μη γενομένη για τα είδη στα οποία διαπιστώθηκε σφάλμα, εκτός από την περίπτωση που τα είδη στην παραγγελία είναι συναφή, θα χρησιμοποιηθούν σαν σύνολο και έχουν παρακολουθηματικό χαρακτήρα το ένα με το άλλο και ο πελάτης δηλώσει ότι η μερική εκπλήρωση της παραγγελίας δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες ή τα συμφέροντά του, οπότε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ οφείλει να ακυρώσει ολόκληρη την παραγγελία

     ε. Τα προιόντα που διακινούνται μέσω της ιστοσελίδας www.themoment.gr δεν βρίσκονται σε κάποια αποθήκη της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ αλλά έρχονται στην έδρα της κατόπιν παραγγελίας στον εκάστοτε προμηθευτή. Εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχει έλλειψη των προαναφερθέντων προιόντων η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη να ακυρώσει τμηματικά ή ολικά την παραγγελία. Εφόσον έχει ήδη γίνει προεξόφληση του ποσού η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται την άμεση ή την μερική επιστροφή των χρημάτων του καταναλωτή.