Ανανεωνουμε τα προιοντα μας για τη νεα σεζον και θα ειμαστε συντομα κοντα σας !

Ευχαριστούμε για τη κατανόηση σας.

Το themoment.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) και δεν έχει για την ώρα φυσικό κατάστημα. Η έδρα των γραφείων μας είναι στο Περιστέρι Αττικής.

Τα προιόντα μας μπορούν να αποσταλλούν στη περιοχή της αρεσκείας του, μεσω εταιρείας κούριερ. Το κόστος είναι αναλόγως του τελικού βάρους & όγκου των προιόντων.

Σε συνολικές παραγγελίες άνω των 100 € , η μεταφορά εντός της Ελλάδος είναι δωρεάν. Εξαιρούνται οι αποστολές με ιδιαίτερο βάρος όπως οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν κουφέτα άνω των 5 κιλών ή οι παραγγελίες με μεγάλες διαστάσεις. Σε εκείνη τη περίπτωση θα υπάρχει επικοινωνία με το πελάτη για την επιπλέον επιβάρυνση.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ευθύνη να μεταφέρει τα προιόντα του πελάτη μέσα σε προστατευμένο κουτιά , μεριμνόντας να μην χτυπούν εσωτερικά οι συσκευές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μέχρι το πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας κουριερ. 

Δεν ευθύνεται και δεν ασφαλίζει τα προιόντα της , από το στάδιο της μεταφοράς των προιόντων στο τοπικό κατάστημα της μεταφορικής μέχρι το χώρο του τελικού αποδέκτη. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται και για τη πιθανή κακοποίηση των κουτιών από την εκάστοτε μεταφορική.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, ο χώρος πακεταρίσματος των παραγγελιών στην έδρα μας, καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και το βίντεο μπορεί να αποσταλεί στο πελάτη , εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα μας μπορούν να παραδωθούν σε εσάς με τους εξής τρόπους

- Για αποστολές εσωτερικού (Εντός Ελλάδας) - μέσω Courier (Elta Courier)

Το κόστος αποστολής εντός Ελλάδας είναι δωρεάν, για συνολικές αγορές άνω των 100,00 €.

Για μικρότερες αγορές το κόστος εξαρτάται από το βάρος ή την ογκομέτρηση σου.

- Για αποστολές εξωτερικού (Εκτός Ελλάδας) - μέσω Courier (EMS Express). Οι αποστολές μας μπορούν να γίνουν σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

- Μπορεί να γίνει παραλαβή από τα γραφεία μας αλλά απαιτείται παραγγελία και θα πρέπει να σας γίνει τηλεφωνική ειδοποίηση για να έρθετε να τα παραλάβετε.

Στα γραφεία μας δεν υπάρχουν βιτρίνες με τα προιόντα μας αλλά μόνο οι παραγγελίες προς παραλαβή.